Despre Noi

Echipa noastra este formata din experti in domeniul imobiliar cu o vechime de peste 9 ani, aradeni care cunosc orasul si judetul Arad ca pe casa lor. Oferim servicii de calitate si pe termen lung, sustinute de profesionalism, transparenta si integritate. Suntem satisfacuti profesional doar atunci cand voi sunteti sincer multumiti de serviciile noastre!

  • Ajutam investitorii sau cumparatorii sa gaseasca imobilele dorite!
  • Ajutam proprietarii sa culeaga un venit constant si sigur din inchirierea proprietatilor!
  • Ajutam pe toti cei care vor sa-si gaseasca o casa in care sa se simta fericiti acasa!

Agentia noastra publica fiecare oferta pe acest site, dar si in alte publicatii de specialitate, online si / sau offline. De asemenea, toti clientii nostri beneficiaza de parteneriate avantajoase cu cabinete notariale publice, firme de topografie-cadastru, firme de constructii civile, industriale si amenajari interioare etc.

IMPORTANT: Ofertele pentru care agentia noastra are exclusivitate vor fi promovate si catre alte agentii imobiliare din Arad, precum si din tara si strainatate, respectiv pe retelele de socializare, sporind la maxim sansele de reusita!

Comisionul este de 3% in cazul vanzarii sau cumpararii de imobile, negociabil de la caz la caz. In cazul intermedierii unei inchirieri, atat proprietarul cat si chiriasul vor plati fiecare un comision egal cu 50% din valoarea chiriei lunare.

Stim ca fiecare client este diferit. Ascultam cu cea mai mare atentie pe fiecare in parte si tocmai de aceea, de fiecare data, oferim cele mai bune solutii, intr-o maniera eficienta si prietenoasa. Puteti sa ne contactati pe email, sa ne sunati de Luni pana Vineri, ora ..., sau sa veniti la sediul nostru din centrul Aradului: B-dul. Revolutiei nr. 65, ap. 2.

Suntem ceea ce cauti? Bine ai venit la Profi Imobiliare Group! 

Ne puteti contacta pe